Vanaf EUR 3.501*
KLM Reisgids

Hangzhou

China
21°C Okt.

Hangzhou: hemel op aarde

Volgens een Chinees gezegde is deze stad de hemel op aarde. Boek vliegtickets naar Hangzhou en ontdek oogstrelende tempels en prachtige theeplantages. Dankzij het subtropische klimaat is het in Hangzhou eigenlijk altijd lekker weer. Maak een boottocht over het met waterlelies gevulde West Lake of trek naar het historische waterdorp Wuzhen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Zijde en thee van topkwaliteit

Hangzhou ligt in de provincie Zheijang en geldt al eeuwenlang als een van de centra van Chinese thee. Bezoek het Nationaal Thee Museum en proef thee in een karakteristiek theehuis. Daarnaast is Hangzhou van oudsher de 'stad van de zijde’. Wie op zoek is naar een maatwerkkostuum of -jurk, krijgt hier de beste kwaliteit. Hangzhou is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in China. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Hangzhou!

Culinaire geneugten en rustgevende tempels

Hangzhou zit vol culinaire verrassingen. De stad staat bekend om lokale lekkernijen als Beggar's Chicken (kip verpakt in lotusbladeren en gebakken in klei), West Lake-vis in azijn en gefrituurde garnalen met Longjing-thee. Ook typerend voor de stad zijn de vele tempels. De Lingyin-tempel is één van de grootste boeddhistische tempels van China en ligt in een rustige vallei, omringd door bossen. Ben je op zoek naar rust en bezinning, dan is dit ‘the place to be’.

Vliegtickets naar Hangzhou voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Nature
Culinair
Gezinsuitjes
Citytrip
Romantiek
Winkelen

Wanneer gaan

okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 21°C
10%
nov. gedeeltelijk bewolkte hemel 15°C
10%
dec. gedeeltelijk bewolkte hemel 9°C
13%
jan. gedeeltelijk bewolkte hemel 7°C
13%
feb. gedeeltelijk bewolkte hemel 9°C
21%
mrt. gedeeltelijk bewolkte hemel 13°C
19%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 18°C
10%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 23°C
19%
jun. bewolkt 26°C
33%
jul. hier en daar regen 30°C
45%
aug. hier en daar regen 30°C
42%
sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 25°C
23%