VALENCIA

SpainVluchttijd
11°C Feb.

Smaakvolle mix van historie, architectuur en eten

Ontdek de derde grote stad van Spanje. Boek vliegtickets naar Valencia en ontdek witte stadstranden, moderne architectuur en culinaire variatie. De zon schijnt hier ook nog eens meer dan 300 dagen per jaar en het bekende rijstgerecht paella vindt hier zijn oorsprong. Valencia is genieten!

Waar heden en verleden samenkomen

Het oude stadscentrum is een wirwar van smalle straatjes vol Romeinse overblijfselen, eeuwenoude kerken en imposante poorten. Maar Valencia heeft ook een modern gezicht. Topattractie van de stad is het immense futuristische complex Ciudad de las Artes y las Ciencias. Een in het oog springend cultureel centrum waar kunst, wetenschap en natuur samenkomen. De Spaanse architect Santiago Calatrava heeft met dit gebouw Valencia op de kaart gezet. Valencia is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Spanje. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Valencia!

Boek een vlucht naar Valencia

Proef de variatie

Naast het gezellige historische centrum, brede stranden en de moderne architectuur kun je in Valencia fantastisch eten. Van authentieke paellarestaurants aan het strand tot kleine tapasbarretjes in de wijk El Carmen en van gastronomische sterrenrestaurants in het centrum tot trendy eetcafés in de wijk Ruzafa. In de bars van de oude stadskern lonkt ook een lokale alcoholische versnapering: de cocktail Agua de Valencia. Met dit drankje gemaakt van gin, wodka, cava, suiker en sinaasappelen uit de omgeving belooft het een ‘buena noche’ te worden!

Vliegtickets naar Valencia voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

feb. zonnig 11°C
7%
mrt. zonnig 13°C
16%
apr. zonnig 16°C
13%
mei zonnig 19°C
6%
jun. zonnig 24°C
7%
jul. zonnig 26°C
3%
aug. zonnig 26°C
6%
sep. zonnig 23°C
13%
okt. zonnig 20°C
10%
nov. zonnig 15°C
13%
dec. zonnig 12°C
6%
jan. zonnig 11°C
10%