HUMBERSIDE

United Kingdom
16°C Jul.

Historische pracht in glooiende landschappen

Op zoek naar het echte Engeland? Boek vliegtickets naar Humberside en bewonder historische meesterwerken als landhuis Normanby Hall en Thornton Abbey. Humberside is een voormalig graafschap aan beide zijden van de rivier de Humber dat bestaat uit prachtige natuurgebieden en kleine stadjes. Dit is Engeland op en top.

Speuren door de stad

De grootste stad in het gebied is Kingston-upon-Hull, ook wel Hull genaamd. Slenter door de jachthaven, shop in Princess Quay Centre en bezoek Hull Maritime Museum. De trots van de stad is The Deep. Een enorm aquarium waar groene zwaardvissen tussen imposante roggen zwemmen. Leuk is ook de Fish Trail. Terwijl kinderen kunnen speuren naar de 41 vissen die in de route zijn verwerkt, loop je langs de mooiste bezienswaardigheden. Humberside is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Engeland. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Humberside!

Boek een vlucht naar Humberside

Cruisen naar gezellige badplaatsen

De natuur in Humberside is adembenemend. Met een huurauto is het heerlijk rijden door het glooiende landschap van Lincolnshire Wolds Area of Outstanding Natural Beauty. Rij over heuvels met grasland naar het badplaatsje Skegness. Of trek naar het noorden via het eveneens glooiende landschap van de Yorkshire Wolds om uit te komen bij Bridlington. Een gezellige badplaats waar je in de zomer uitstekend kunt vissen, zwemmen, of surfen. Wetsuit aan, wachten op de juiste ‘swell’ en peddelen maar!

Vliegtickets naar Humberside voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
16°C
32%
aug.
17°C
32%
sep.
15°C
20%
okt.
11°C
23%
nov.
8°C
27%
dec.
5°C
26%
jan.
4°C
23%
feb.
5°C
21%
mrt.
6°C
19%
apr.
8°C
23%
mei
11°C
26%
jun.
14°C
27%