INVERNESS

United Kingdom
15°C Jul.

Ontdek het échte Schotland in Inverness

Op zoek naar het ultieme Schotland? Boek vliegtickets naar Inverness, hoofdstad van de Schotse Hooglanden en ontdek het échte Schotland. Word verliefd op de stad die wordt gedomineerd door een middeleeuws kasteel, een jaarlijks doedelzakevenement organiseert en om de hoek ligt van meer Loch Ness. Met een beetje geluk vang je een glimp op van het monster…

Hoogtepunten langs de Ness

Dwars door het centrum van het pittoreske Inverness, stroomt de Ness die zijn oorsprong vindt in het bekende meer van Loch Ness. Tijdens een stadswandeling langs de rivier kom je langs historische gebouwen zoals het uit rood zandsteen opgetrokken Inverness Castle en de St. Andrew’s Cathedral met kleurrijke glas in lood ramen. Een andere attractie langs het water zijn de vissers die hier in de zomer zalm staan te vangen. Inverness is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in het Verenigd Koninkrijk. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Inverness!

Boek een vlucht naar Inverness

De ruige Schotse Hooglanden

Van historische hoogtepunten naar de Schotse Hooglanden. Huur in Inverness een auto en ontdek hoge kliffen, groene heuvels en mysterieuze meren. Door de warme Golfstroom zijn er langs de kust zelfs palmbomen te vinden. Het ongerepte landschap van de Schotse Hooglanden behoort tot de laatste wildernissen van Europa. Een van de mooiste routes is de North Coast 500. Een trip van vijfhonderd mijl langs imposante bergen, kabbelende rivieren, langgerekte lochs en sprookjeskastelen. Of trek naar het imposante Isle of Skye waar je makkelijk meerdere dagen kunt doorbrengen.

Vliegtickets naar Inverness voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
15°C
26%
aug.
14°C
29%
sep.
12°C
27%
okt.
9°C
29%
nov.
6°C
27%
dec.
4°C
29%
jan.
3°C
29%
feb.
4°C
32%
mrt.
5°C
29%
apr.
7°C
23%
mei
10°C
26%
jun.
13°C
23%