OSLO

Norway
16°C Jul.

Frisse fjorden en imposante musea

Combineert u een stedentrip graag met prachtige natuur? Boek vliegtickets naar Oslo en ga winkelen op de Karl Johans Gate of maak een boottochtje rond het Oslofjord. Wintersporters kunnen in de winter naar hartenlust skiën in het nabijgelegen natuurgebied Nordmarka. Wat voor weer het ook is, Oslo heeft in elk seizoen wat te bieden.

Trek erop uit in de omgeving

Oslo ligt midden in de Noorse natuur. De stad wordt omringd door beboste heuvels en bergen en ligt aan het begin van het 107 kilometer lange Oslofjord. Een leuk cultureel uitstapje is een bezoek aan Akershus, een kasteel uit de dertiende eeuw gelegen in de haven van Oslo. Oslo is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Noorwegen. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Oslo!

Boek een vlucht naar Oslo

Wandelen over het dak van de opera

Oslo is echt een stad voor kunstliefhebbers. De Noorse hoofdstad is de geboorteplaats van de expressionistische kunstenaar Edvard Munch, bekend van zijn schilderijenserie ‘De Schreeuw’. Het Munch Museum is geheel aan hem gewijd. Een wandeling door Vigeland is ook een aanrader. Tussen de bomen van dit park vindt u 200 beelden en een prachtige fontein. ’s Avonds kunt u in het futuristische operagebouw een concert of opera bijwonen. Vanaf het dak heeft u een geweldig uitzicht over de stad.

Vliegtickets naar Oslo voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
16°C
39%
aug.
14°C
39%
sep.
11°C
27%
okt.
5°C
26%
nov.
1°C
33%
dec.
-4°C
39%
jan.
-6°C
35%
feb.
-5°C
36%
mrt.
-1°C
26%
apr.
4°C
23%
mei
10°C
29%
jun.
14°C
33%

Onze selectie voor u