ZAGREB

Croatia
23°C Jul.

Cultuur en historie op elke straathoek

Op zoek naar een inspirerende bestemming voor een stedentrip? Boek vliegtickets naar Zagreb en maak kennis met de hoofdstad van Kroatië. Bewonder de eeuwenoude Kathedraal van Zagreb, maak een ritje met de funicular en geniet van een drankje op een terras aan de bloemenmarkt. ’s Avonds kun je heerlijk dineren in een van de fantastische restaurants die de stad rijk is.

Sfeervolle straten en levendige markten

De sfeervolle straten van Gornji Grad zijn de perfecte startplek voor een sightseeing tour door Zagreb. In dit oude stadsdeel vind je historische gebouwen, knusse cafeetjes en een keur aan interessante musea. Ook de grootste markt van Zagreb bevindt zich in deze wijk: de Dolac-markt. Boeren uit omliggende dorpen komen naar deze markt om hun huisgemaakte kazen, groenten uit eigen tuin en kakelverse eieren aan de man te brengen. Je kunt hier ook goed en goedkoop lunchen. Zagreb is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Kroatië. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Zagreb!

Boek een vlucht naar Zagreb

Prachtige natuur en swingende clubs

Zagreb is omringd door prachtige natuur. Het Medvednica natuurpark is het hele jaar door populair: in de zomer recreëren locals hier massaal en in de winter is het een prachtig skigebied. Nog meer mooie natuur vind je bij het Jarun-meer: hier kun je roeien, zeilen, skaten of wandelen. Aan de randen van het meer liggen veel restaurants en clubs waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Zagreb heeft sowieso een bruisend nachtleven. In de vele bars aan de Tkalciçeva straat of op het Preradovica plein is altijd wel iets te beleven.

Vliegtickets naar Zagreb voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
23°C
29%
aug.
22°C
19%
sep.
17°C
23%
okt.
12°C
19%
nov.
7°C
23%
dec.
3°C
19%
jan.
1°C
29%
feb.
3°C
25%
mrt.
7°C
16%
apr.
12°C
23%
mei
16°C
35%
jun.
20°C
30%