WROCLAW

Poland
20°C Jul.

Een sprookje in Polen

Hou je van sprookjes? Boek vliegtickets naar Wroclaw en ga terug in de tijd in deze prachtige historische stad. Dwaal door kleurrijke straten, vaar met een bootje over de Oder-rivier of bezoek het openluchtmuseum voor oude neonreclames. Wroclaw is de perfecte stad voor een culturele stedentrip.

Bruggen en marktpleinen

Wroclaw is gelegen op 12 verschillende eilanden die met elkaar worden verbonden door meer dan 100 bruggen. Een wandeling langs de oevers van de Oder is dan ook een must. Vergeet ook niet om een slotje te hangen aan de Tumski-brug. Het hart van Wroclaw is de Rynek, het belangrijkste marktplein van de stad en een van de grootste van Europa. Bewonder de verschillende gevels en drink een drankje op een van de vele terrassen. Hier een middag doorbrengen is geen straf. Wroclaw is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een rondreis door Polen. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Wroclaw!

Boek een vlucht naar Wroclaw

De kabouters van Wroclaw

Wroclaw is beroemd om de vele kabouterbeeldjes die door de stad heen te vinden zijn. Het zijn er inmiddels honderden en bij het toeristenbureau kun je een route halen die je langs de mooiste kabouters leidt. Trek gekregen van al dat lopen? Strijk dan neer in een restaurant en proef de typisch Poolse pierogi: deegenvelopjes met verschillende vullingen. Wroclaw heeft zelfs een speciaal pierogi-restaurant: Pierogarnia. Een aanrader voor een heerlijk avondje genieten!

Vliegtickets naar Wroclaw voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
20°C
29%
aug.
20°C
26%
sep.
16°C
17%
okt.
11°C
16%
nov.
6°C
17%
dec.
2°C
29%
jan.
0°C
32%
feb.
2°C
25%
mrt.
5°C
19%
apr.
10°C
23%
mei
14°C
26%
jun.
19°C
30%