LONDEN

United Kingdom
18°C Jul.

Indrukwekkende musea en verleidelijke winkels

Rode telefooncellen en zwarte taxi’s bepalen er het kenmerkende straatbeeld. Boek vliegtickets naar Londen en kom terug met een waslijst aan culturele ervaringen en de allerlaatste trends in je shopping bags. Bezoek Buckingham Palace en maak kennis met de Beefeaters in de Tower of London. In Londen hoef je je geen moment te vervelen!

Ontdek een stad vol iconen

Of je nu graag langs de duurste etalages wandelt of op zoek bent naar koopjes; in Londen slaag je altijd. Aan het drukke Oxford Street liggen de grote warenhuizen en winkelketens. Hou je meer van kleine boetiekjes of antiekwinkels? Spring in een metro naar de kleurrijke straten van Notting Hill. Londen is de ideale bestemming voor een gevarieerde stedentrip en het startpunt voor een vakantie in Engeland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Londen!

Boek een vlucht naar Londen

Musea en Engelse pubs in overvloed

Je kunt gerust een heel weekend vullen met de vele musea die Londen kent. Het British Museum is alleen vanwege de opvallende architectuur al een bezoek waard. Voor moderne kunst moet je in het Tate Modern op de South Bank zijn. Aan deze oever staat ook de London Eye: in de glazen cabines heb je een weergaloos uitzicht over de stad. En als de Big Ben ’s middags 5 uur slaat, stromen de Londense pubs vol: tijd voor een pint!

Vliegtickets naar Londen voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
18°C
26%
aug.
18°C
26%
sep.
16°C
20%
okt.
13°C
26%
nov.
8°C
27%
dec.
6°C
26%
jan.
5°C
26%
feb.
6°C
25%
mrt.
7°C
23%
apr.
10°C
23%
mei
13°C
23%
jun.
16°C
23%

Onze selectie voor u