TRONDHEIM

Norway
15°C Jul.

Havenstad met betoverende charme

Op stedentrip naar een charmante Vikingstad? Boek vliegtickets naar Trondheim en bewonder het houten paleis Stiftsgården, wandel over de hoofdstraat Munkegata en vaar naar Munkholmen. Vergeet ook de wijk Bakklandet niet met zijn straten vol keien en houten huisjes. Trondheim zal je betoveren.

Swingen bij de kleurrijke huisjes

Muziekliefhebbers zijn in Trondheim helemaal op hun plek. In het Ringve Museum leer je alles over muziekinstrumenten, terwijl het moderne Rockheim een walhalla is voor pop ‘n rock-fans. Vanuit het hooggelegen restaurant heb je een fantastisch uitzicht over de stad en de haven met zijn kleurrijke huizen. Stap er zelf op een schuitje en vang je eigen zalm in de Nidelv-rivier. Smullen! Trondheim is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Noorwegen. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Trondheim!

Boek een vlucht naar Trondheim

Koninklijk plezier

Trondheimers zijn gek op hun koningen. Op het marktplein staat op een grote pilaar een beeld van Olav Tryggvason. En het graf van de heilige koning Olaf II Haraldsson ligt onder het indrukwekkende Nidaros-kathedraal, het boegbeeld van de stad. Zijn sterfdag is een nationale feestdag en in Trondheim wordt hij zelfs vereerd met een festival. Dus zorg dat je een kaartje hebt en bezoek samen met de locals historische markten en gezellige concerten! Ook het middeleeuwse Paleis van de Aartsbisschop met betoverende kroonjuwelen en archeologische vondsten is de moeite waard.

Vliegtickets naar Trondheim voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
15°C
32%
aug.
14°C
32%
sep.
10°C
37%
okt.
5°C
32%
nov.
0°C
33%
dec.
-3°C
48%
jan.
-4°C
48%
feb.
-4°C
46%
mrt.
-1°C
45%
apr.
3°C
37%
mei
9°C
26%
jun.
12°C
30%