TALLINN

EstoniaVluchttijd
-1°C Dec.

Hippe stad met historie

Een stedentrip combineren met een strandvakantie? Boek vliegtickets naar Tallinn en ontdek een bruisende stad aan de Baai van Tallinn. Wandel door de tuinen van het Kadriorgpaleis, verken de hippe wijk Kalamaja en bewonder straatkunst in de Telliskivi Creative City. Op warme dagen kun je heerlijk afkoelen op een van de vijf stadsstranden.

Tunnels en torens

Vanalinn is het historische centrum van Tallinn en opgedeeld in twee delen: de bovenstad en de benedenstad. Wandel over het Raadhuisplein en door de pittoreske St.Catherine-passage. ¬¬¬¬Spannend zijn de Bastiontunnels van het Kiek in de Kök Museum dat gevestigd is in een middeleeuwse kanontoren. De ondergrondse tunnels werden gebruikt om de stad te verdedigen en kun je bezoeken met een rondleiding. Liever een activiteit op hoogte? Het Patkuli-uitkijkplatform op de Toompea-heuvel biedt schitterende vergezichten over de oude stad. Tallinn is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Estland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Tallinn!

Boek een vlucht naar Tallinn

Stranden en eilanden

Tallinn is gezegend met maar liefst vijf stranden die direct aan de stad grenzen. Relax in de zon op het populaire Pirita-strand of ga naar het kleinere Kakumäe-strand. In de zomer gaat er ook een ferry naar de eilanden Aegna, Naissaar en Prangli. Hier zijn de stranden rustiger en kun je ook heerlijk wandelen in de uitgestrekte dennenbossen.

Vliegtickets naar Tallinn voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

dec. bewolkt -1°C
32%
jan. bewolkt -3°C
35%
feb. bewolkt -3°C
34%
mrt. bewolkt -1°C
26%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 4°C
20%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 10°C
26%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 15°C
30%
jul. gedeeltelijk bewolkte hemel 18°C
35%
aug. hier en daar regen 17°C
39%
sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 13°C
27%
okt. bewolkt 7°C
26%
nov. bewolkt 3°C
27%