ROTTERDAM

Netherlands
6°C Dec.

Geniet van vernieuwende architectuur en cultuur

Cultuur proeven in de modernste stad van Nederland? Boek vliegtickets naar Rotterdam en ga winkelen in de Beurstraverse of verken de grootste haven van Europa met de Spido. Cultuurliefhebbers zullen smullen van het museumpark: hier vindt u het Boijmans van Beuningen en de Kunsthal. En wat dacht u van de baanbrekende architectuur van de kubuswoningen en station Rotterdam Centraal? Rotterdam is een stad die zichzelf constant vernieuwd.

Het creatieve hart van de stad

In Rotterdam vindt u tientallen interessante musea en bijzondere galerieën. Ontdekt u graag nieuw talent? De levendige Witte de Withstraat is het kloppend hart van kunstzinnig Rotterdam. In dit creatieve stukje stad vindt u diverse galerieën en winkels van beginnende modeontwerpers. Zin in een hapje en een drankje? De straat barst van de leuke restaurants en cafés. Rotterdam is de ideale bestemming voor een inspirerende stedentrip of het startpunt van een langere vakantie in Nederland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Rotterdam!

Culinair genieten op grote hoogte

De skyline van Rotterdam is indrukwekkend en breidt zich steeds verder uit. Het meest herkenbare bouwwerk blijft echter de Euromast. Deze toren is maar liefst 185 meter hoog. Neem de lift naar boven en geniet vanaf het uitzichtplatform van een 360 graden uitzicht over de stad en de havens. Bovendien kunt u hier fantastisch eten in het prachtige restaurant met ramen van vloer tot plafond. Dineren met de stad aan uw voeten!

Vliegtickets naar Rotterdam voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Rotterdam boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Nederland snel dichterbij.

Weertrends

dec. bewolkt 6°C
32%
jan. bewolkt 4°C
29%
feb. bewolkt 5°C
24%
mrt. bewolkt 7°C
23%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 10°C
23%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 13°C
26%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 17°C
27%
jul. gedeeltelijk bewolkte hemel 18°C
29%
aug. gedeeltelijk bewolkte hemel 19°C
29%
sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 16°C
23%
okt. bewolkt 12°C
26%
nov. bewolkt 8°C
30%