KLM Reisgids

DALLAS

United States Of America
11°C Dec.

Geniet van cultuur en nachtleven in Texas-style

Ontdek het Wilde Westen in deze fascinerende stad. Boek vliegtickets naar Dallas Texas en doe u tegoed aan een typisch Texaanse steak in een van de traditionele steakhouses. In de Dallas Zoo of het Dallas World Aquarium zullen families zich niet vervelen en winkelen kan uitstekend in Highland Park Village. Of in de souvenirwinkels in het centrum: niemand verlaat Dallas namelijk zonder een paar cowboylaarzen met bijpassende hoed. Yee-haw!

Dallas Art Museum: van Picasso tot Gauguin

Naast de associatie met het Wilde Westen, is Dallas vooral bekend om haar levendige Arts District. In deze kunstzinnige wijk loopt u door straten vol galeries en musea. Kunstliefhebbers kunnen goed uit de voeten in het Dallas Museum of Art in het Fair Park. De geroemde collectie bestaat uit stukken van onder meer Van Gogh, Picasso, Gauguin en Monet. Pak ’s avonds een taxi naar het House of blues: de plek waar kunst, theater en culinair genieten samenkomen in een prachtig historisch pand. Dallas is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in de Verenigde Staten. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Dallas!

Cowboys, cultuur en Kennedy

 Op zo’n 50 km van Dallas ligt de ultieme cowboy-experience: het in 1886 geopende Fort Worth Stockyards. Rodeo, paarden en saloons: dit is wat u verwacht als u naar Texas reist! De Fort Worth Stockyards waren vroeger een veemarkt en overslagplaats voor vee. Het terrein is nu een openluchtmuseum vol spektakel. Terug in de Dallas is een bezoek aan Dealey Plaza onontbeerlijk: hier werd President John F. Kennedy in 1963 vermoord. In het nabijgelegen Sixth Floor Museum worden talloze theorieën over de mogelijke dader uiteengezet.

Vliegtickets naar Dallas voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Dallas boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Bezienswaardigheden

Culinair
Gezinsuitjes
Winkelen
Kunst & Cultuur
Nachtleven & Uitgaan
Van De Gebaande Paden

Wanneer gaan

dec. zonnig 11°C
13%
jan. zonnig 9°C
13%
feb. gedeeltelijk bewolkte hemel 10°C
14%
mrt. gedeeltelijk bewolkte hemel 16°C
23%
apr. zonnig 20°C
20%
mei zonnig 24°C
29%
jun. zonnig 30°C
23%
jul. zonnig 32°C
19%
aug. zonnig 32°C
16%
sep. zonnig 28°C
20%
okt. zonnig 22°C
16%
nov. zonnig 15°C
13%