HAVANA

CubaVluchttijd
24°C Nov.

Verslavende mix van historie, rum en cultuur

Oude Amerikaanse auto’s in pasteltinten, vrouwen die dikke sigaren roken en overal de geur van Havana-rum. Boek vliegtickets naar Havana en ga even terug in de tijd in deze Cubaanse hoofdstad. Bezoek het Museo de la Revolución en volg de Ernest Hemingway-route. Terwijl de klanken van salsa door de straten schallen, geniet u op een terras van de nationale cocktail: de Cuba Libre. Havana zal u beslist fascineren!

Ontdek de wijken Vedado en Miramar

Havana is een betoverende stad in al haar facetten. Door het communisme heeft de tijd er stilgestaan en dat is te zien in het straatbeeld. Toppers zijn de wijken Vedado met zijn 19e-eeuwse gebouwen en Miramar, waar u prachtige koloniale herenhuizen kunt bewonderen. Of wandel de Hemingway-route en loop langs een aantal van de favoriete plekken van deze wereldberoemde schrijver. Havana is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Cuba. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Havana!

Book a flight to Havana

Geniet van kunst, cultuur en strand

Het kloppend hart van Havana is Plaza de la Catedral. Aan dit bruisende plein bevindt zich de fraaiste kathedraal van de stad. Strijk neer op een bankje en geniet van de altijd aanwezige straatmuzikanten en dansers. Geregeld worden hier ook kleine markten gehouden waar prachtige handgemaakte kunstwerken worden verkocht. Even toe aan zon, zee en strand? Plan een stranddag in Varadero, de bekendste badplaats van Cuba. Varadero wordt ook wel Playa Azul genoemd, wat letterlijk blauw strand betekent.

Vliegtickets naar Havana voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Havana boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Cuba snel dichterbij.

Weertrends

nov. gedeeltelijk bewolkte hemel 24°C
13%
dec. zonnig 23°C
10%
jan. gedeeltelijk bewolkte hemel 22°C
13%
feb. zonnig 23°C
7%
mrt. zonnig 24°C
6%
apr. zonnig 26°C
17%
mei hier en daar regen 27°C
42%
jun. extreme regenval 27°C
63%
jul. extreme regenval 28°C
55%
aug. extreme regenval 28°C
58%
sep. extreme regenval 27°C
60%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 26°C
35%

Onze selectie voor u