AARHUS

Denmark
14°C Sep.

Ervaar de gezellige sfeer van Aarhus

Benieuwd naar Denemarken? Boek vliegtickets naar Aarhus en bezoek Marselisborg Slot, het zomerverblijf van het Deense koningshuis. Geniet van goede koffie in de gezellige Latijnse Wijk of bewonder het imposante Dokk1, een cultureel en multimediaal centrum op het water. Aarhus zal je zeker verrassen!

Wandelend de stad door

Aarhus ligt aan de kust van Oost-Jutland. De stad is klein maar fijn en leent zich bij uitstek om te voet te verkennen. Slenter door het fotogenieke Møllestien straatje vol keien en kleurrijke huizen, of volg een rondleiding door het iconische stadhuis ontworpen door de beroemde Deense architect Arne Jacobsen. Leuk is ook een wandeling door de regenboogtunnel op het dak van het ARoS Aarhus Kunstmuseum. Trek gekregen? In de hippe Aarhus Street Food markt, gevestigd in oude busgarages, vind je bij de meer dan 30 stalletjes zeker iets lekkers. Aarhus is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Denemarken. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Aarhus!

Book a flight to Aarhus

Meren, kastelen en trollenbomen

Een stedentrip naar Aarhus is makkelijk te combineren met uitstapjes naar de prachtige natuur van Oost-Jutland. Verwonder je over de grillige ‘Twisted troll trees’ en dwaal door kasteelruïnes in Nationaal Park Mols Bjerge. Indrukwekkend is ook de Mønsted Kalkgruber, ’s werelds grootste kalksteenmijn. Ben je sportief aangelegd? Het uitgestrekte Søhøjlandet merengebied leent zich uitstekend voor wandel- of kanotochten. Vanaf de 147 meter hoge Himmelbjerget, in ditzelfde gebied, heb je een waanzinnig uitzicht over de bossen en meren.

Vliegtickets naar Aarhus voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Weertrends

sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 14°C
23%
okt. bewolkt 10°C
26%
nov. bewolkt 7°C
23%
dec. bewolkt 3°C
26%
jan. bewolkt 2°C
26%
feb. bewolkt 2°C
21%
mrt. bewolkt 4°C
19%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 7°C
20%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 11°C
29%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 15°C
23%
jul. gedeeltelijk bewolkte hemel 17°C
29%
aug. gedeeltelijk bewolkte hemel 17°C
29%