KLM Reisgids

TBILISI

Georgia
8°C Mrt.

Waar Europa Azië ontmoet

Op zoek naar een unieke stedentrip? Boek vliegtickets naar Tbilisi en ontdek de heuvelachtige hoofdstad van Georgië! Verken de oude stad en loop omhoog naar het Narikala fort, steek de Vredesbrug over of bezoek de Nationale Botanische Tuin van Georgië. ’s Avonds is het centrum van Tbilisi een sfeervolle plek vol levendige cafés en restaurants.

Chique avenues en trendy street art

De hoofdstraat van Tbilisi is Rustaveli Avenue. Hier vind je talloze musea, winkels, historische gebouwen en kunstgaleries. Bezoek het Museum of Modern Art of bewonder de Kashveti-kerk. Ook een tour door het Georgische Nationale Opera- en Ballettheater is de moeite waard. In het oude centrum vind je een mix van Arabische en Europese architectuur. Dwaal door de wirwar van straatjes en verbaas je over de sprookjesachtige scheve klokkentoren in de Shavtelistraat. Hou je van street art? Rondom Fabrika en de Baratashvili-brug vind je veel prachtige murals. Tbilisi is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Georgië. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Tbilisi!

Boek een vlucht naar Tbilisi

Zwavelbaden en ondergrondse winkels

Tbilisi betekent letterlijk ‘warme plek’ en dankt zijn naam aan de natuurlijke warmwaterbronnen die er in onder de grond zitten. De stad heeft meerdere Perzisch-Ottomaanse badhuizen. De meeste liggen in Abanotubani, het zwavelbaddistrict van de oude stad. Ga naar het Orbeliani-badhuis en ontspan in het warme water. Bezoek daarna zeker ook de nabijgelegen Meidan Bazaar, een ondergrondse markt in een tunnel waar je wijn, ambachtelijke producten en allerlei souvenirs kunt kopen.

Vliegtickets naar Tbilisi voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mrt. gedeeltelijk bewolkte hemel 8°C
19%
apr. zonnig 13°C
17%
mei zonnig 19°C
26%
jun. zonnig 25°C
10%
jul. zonnig 27°C
6%
aug. zonnig 27°C
6%
sep. zonnig 21°C
10%
okt. zonnig 15°C
10%
nov. zonnig 9°C
10%
dec. zonnig 4°C
13%
jan. zonnig 3°C
16%
feb. gedeeltelijk bewolkte hemel 4°C
14%